Om os

Hotel Apt. Mageløs 12

Hotel Apt. Mageløs 12 er en hyggelig, self-service hotellejlighed i hjertet af Odense. Her kan du og dine venner eller familie få en hoteloplevelse, men i afslappede omgivelser og på den mest centrale beliggenhed i Odense.

Lejligheden har 3 store værelser, der alle har fladskærme og adgang til Netflix samt et fuldt udstyret køkken og et stort badeværelser med brus og hårtørrer. Lejlighedens samlingspunkt er stuen, der har plads til 6 spisende gæster.

Vi holder til på Mageløs 12, og vores mål er at skab et mindeværdigt kvalitetsophold for dig, og dem du rejser med.

 

Et ophold i centrum af Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by med en historie, der går tilbage til før 988. Og uanset om du er i byen for at besøge det nye HC. Andersen Hus, Den Fynske Landsby eller for at hygge dig med gode venner på festivalerne Heartland eller Tinderbox, er centrum det perfekte udgangspunkt for dit besøg. Her er du tæt på de mange hyggelige caféer, restauranter og handelsmuligheder og et stenkast fra Odense Å, der slanger sig gennem byen og skaber rekreative områder, hvor du kan puste ud og slappe af.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor i lejligheden, uanset om I planlægger et kortere ophold eller en hel uge. I kan bruge vores bookingformular til at finde en ledig dato, hvor I kan overnatte hos os – og børn i alle aldre er naturligvis også altid velkomne.