Værelserne

Værelserne

På Hotel Apt. Mageløs 12 har vi 3 unikke værelser, der hver har en dobbeltseng. Værelserne er simpelt indrettet med store lyse vinduespartier og højt til loftet, så I kan få ro på tankerne, uanset om I er i byen som turister, festivals-gængere eller i forbindelse med arbejde. Hotel Apt. Mageløs 12 er et selfservice-hotel med et fuldt udstyret køkken, hvor I kan lave alle dagens måltider. Og hvis I er trætte efter en lang dag med shopping i centrum eller sightseeing i den historiske bymidte, har alle vores værelser har et tv, med adgang til Netflix, så I hver især kan tage en aften i sengen med jeres yndlingsserie.

Leder I efter en hyggelig, charmerende og intim overnatning i Odense, som er placeret i nærheden af det hele? Så er Hotel Apt. Mageløs 12 det helt rigtige valg. Vi er placeret i hjertet af Odense med kort afstand til hyggelige caféer, gode spisesteder, shopping i lokale butikker og byens mest interessante attraktioner.  

Værelse 1

Det er vores mindste værelse og har store og lyse vinduer mod Mageløs. 

Værelse 2

Det er vores største værelse med god gulvplads og høje vinduer mod Mageløs. Det er et enkelt, sammenhængende rum med en arbejdsstation, reol og en hyggelig læsekrog.

Værelse 3

Det er hotellets eneste værelse, der vender mod gården. Rummet har en god størrelse med to vinduer.